Alpes-Inox, RVS Keukens

Salone del mobile 2022
Virtual tour


Download

Catalogi

Prijslijst


Is Het Mogelijk Om Een Keuken Te Kopen Die Een Leven Lang Meegaat?

Laatste project

Oostelijk Havengebied

Keizersgracht Amsterdam


Heeft u vragen?Liberi in cucina

Het concept van de ongestructureerde keuken, met de delen met afzonderlijke functies die in een onbeperkt aantal combinaties kunnen worden geconfigureerd, is de perfecte oplossing om de maximale vrijheid te behouden en om de gebruiker de mogelijkheid te geven om zijn eigen keuken samen te stellenNico Moretto

Opgericht in 1954 door Nico Moretto, die het bedrijf sindsdien heeft geleid en al zijn producten heeft ontworpen, begon Alpes Inox met de productie van metalen kasten voor de keuken. In 1964 begon het met de productie van ingebouwde keukenapparatuur van roestvrij staal: gootstenen, kookplaten, ovens en afzuigkappen


Het bedrijf

Het bedrijf verwierf al snel een vooraanstaande reputatie vanwege de hoge technische en kwaliteitsnormen van haar producten, hun verfijnde ontwerp en de nauwkeurige bewerking van staal, een hoogwaardig materiaal dat wordt gekenmerkt door zijn roestvrijstalen, hygiënische en resistente eigenschappen, waarvan de chroom-nikkellegering 19/10 en de speciale afwerking bepalen de exclusieve “zilveren” kleur. De basiskwaliteiten die de Alpes-producten kenmerken zijn kwaliteit, functionaliteit, veiligheid.
De liefde voor roestvrij staal sinds 1954.
De woorden van Nico Moretto, de oprichter van Alpes Inox, leiden ons door de geschiedenis van het bedrijf en over het Italiaanse industriële design in het algemeen. Een ontwerpproces dat vele belangrijke prijzen heeft gewonnen, maar vooral het verhaal vertelt van een man, zijn leven en zijn passie voor één materiaal: staal.


Kijkje in de Alpes Inox fabriek.

Het is prettig om de keuken en kwaliteit van te voren te zien, aan te raken en met elkaar te vergelijken. Zodat je zeker bent dat je de juiste keuze maakt.
Zo bouwt Alpes Inox de keuken met puur ouderwets vakmanschap, liefde voor rvs en eindeloos geduld.
Alpes Inox projecten


Buitenkeuken