fbpx
Design Keukens, luxe keukens tot in de puntjes afgewerkt.
Wil je meer bezoekers in jouw showroom?
Wij hebben een unieke Keukenbranche marketing methode ontwikkeld, met bewezen resultaten en ervaringen met ons eigen keukenmerk.
Keuken marketing
Hoe trek ik klanten naar mijn winkel?
De afgelopen jaren was investeren in marketing niet nodig. Je ontvangt marketing ondersteuning via je inkooporganisatie. Je was druk bezig met je klanten in de showroom om te zorgen dat nieuwe keukens op tijd geleverd werden.
Maar nu merk je dat het rustiger wordt en wil je graag meer nieuwe bezoekers…
Keukenbranche marketing
De toekomst gaat dan ook steeds meer naar segment-denken en handelen.
De marketing die hier bij hoort maakt dan ook een transitie door van content naar context. Denken van buiten (Keukenkoper) naar binnen (keukenzaak) is essentieel bij klantgericht ondernemen.
WIJ HEBBEN EEN UNIEKE KEUKENBRANCHE MARKETING METHODE ONTWIKKELD, MET BEWEZEN RESULTATEN EN ERVARINGEN MET ONS EIGEN KEUKENMERK.

Samer Chalfoun/ DESIGNER/ CONTENT CREATOR

Uit een persoonlijke ervaring weet ik dat een goede marketeer / een goed marketingbedrijf niet op elk gebied de beste is.

Een goede digitale marketeer anticipeert niet op de verwachtingen van de keukenklant als hij niet in gesprek kan gaan over het proces en de trends van het kopen van een keuken. Om een ​​winnende digitale strategie te implementeren, moeten ze helemaal opnieuw beginnen, en dit zal een onmiddellijk effect hebben op hun budget en hun proces vertragen.

Ik heb een retailervaring in de keukenbranche en ben een prijswinnende ontwerper. Ik combineerde mijn ervaringen met innovatieve digitale marketingtechnieken waarmee ik met deze strategieën tot 95% van mijn omzet kan verkopen.

Less talk more content
Online verleiden & content marketing om je bedrijf te laten groeien
Diensten

STRATEGIE

Een actieplan dat is ontworpen om een ​​langdurige en consistente inhoud te bereiken

Analytisch

Analytisch marktonderzoek. Inzicht in hoe klanten uw digitale platforms gebruiken.

Trends

Trendonderzoek: hoe kunt u relevante trends voor uw product en inhoud identificeren?

Social media reclame

Social media reclamestrategie. waarom? waar? hoe?

Graphics

Consistente inhoud posten en meten.

Targeting/ re-targeting

Targeting en retargeting van gedrag.

Ik ken de trends en combineer deze met innovatieve digitale media strategieën. Mijn dagelijkse werk is het creeren van content voor merken, inclusief mijn eigen keukenmerk kitchen & living. Ik maak en beheer alle ‘paid’ activiteiten, targeting, re-targeting, content creatie inclusief video’s.

Ik garandeer je een mooi effect op je verkoopresultaat door mijn ‘op maat content’. Ik adviseer je over de inzet van social media. Met eenvoudige middelen maak ik pakkende video’s. Jouw productpresentatie en klantbeleving komen op ‘een hoger level’ door groter te denken en kleiner te doen.

Samer Chalfoun/ designer/ content creator.

Directeur Kitchen & Living

Mijn kracht zit in het combineren van verkoop, ontwerp en marketing. Ik ben een expert op het terrein van keukendesign en interieur. ik heb een retailervaring in de keukenbranche en ben een prijswinnende ontwerper. Ik combineerde mijn ervaringen met innovatieve digitale marketingtechnieken waarmee ik met deze strategieën tot 95% van mijn omzet kan verkopen.

Less content more context
De content die daarbij hoort moet relevant zijn.

FASE 1
Investeren in onderzoek hoe klanten ‘digital’ gebruiken

RESEARCH

FASE 2
Technologie integreren met data, marketing & sales

DESIGN & DEVELOPMENT

FASE 3
Performance meten gedurende de hele ‘customer journey’

1 video per maand
1 korte video’s per week
6 ‘animated images’ per week
3 ‘image posts’ per week

TESTING & IMPLEMENTATION

FASE 4
Analytics/ Targeting/ Re-targeting

EVALUATION

Terug naar fase 1

REPEAT
Klanten

DOWNLOAD ONZE GRATIS MAGAZINE, VUL DE VEREISTE INFORMATIE IN


WIJ HEBBEN EEN UNIEKE KEUKENBRANCHE MARKETING METHODE ONTWIKKELD, MET BEWEZEN RESULTATEN EN ERVARINGEN MET ONS EIGEN KEUKENMERK.