Een prachtig historisch geïnspireerd keukeneiland: combinatie van oude herenhuizen en moderne technologie

De keuken van uw dromen is eindelijk een realiteit. Geïnspireerd door de oude herenhuizen uit de 14e eeuw en het schilderwerk van Jan Van Eyck, is dit keukeneiland van 287 cm x 100 cm een prachtig voorbeeld van hoe historische esthetiek kan worden gecombineerd met moderne technologie.
De keuken is volledig gemaakt van steen, met zwarte keramische fronten en een innovatief Laminam keramisch aanrechtblad. Het gootsteenkookgedeelte is minimalistisch en uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waaronder een extra grote Bora inductiekookplaat met geïntegreerde recirculatie-afzuiging, een Quooker kraan in het zwart en een XL vaatwasser voor extra veel ruimte. Een opvallend element is de Foster spoelbak met een bijzonder ontwerp. Dit combinatie van moderne designkookapparatuur kan gemakkelijk worden geïntegreerd in de meest unieke herenhuizen met veel historie. Dit keukeneiland is een echte blikvanger en zorgt voor een prachtige aanvulling op elk thuis met een gevoel van geschiedenis en elegantie.

Dit eiland biedt niet alleen een prachtig uiterlijk, maar ook extra ruimte dankzij de hoge kasten van 832 mm. In de kasten zijn alle uittrekelementen en laden seriematig voorzien van de Push-to-Open silent systemen, waardoor uw keuken niet alleen elegant is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk.

Dit eiland is natuurlijk in alle maten te bestellen, mocht u geïnteresseerd zijn, laat het ons dan weten.

Laminam

Laminam maakt gebruik van een zeer modern en geautomatiseerd productieproces. Hierdoor behoren materiaalfouten tot het verleden en kunt u een zeer hoge kwaliteit verwachten. Doordat het oppervlak volledig homogeen is dringt er niks in het oppervlak. Hierdoor is het materiaal zeer hygiënisch, vuurbestendig en heeft het zelfs een chemische resistentie. Verder bevat het geen organische pigmenten waardoor het niet kan verkleuren in de zon.

Zaha Stone van Neolith

Het Neolith-design heeft een rijkere, industrieelgrijze kleur, met witte in de achtergrond geëtste aderen die in tegengestelde richtingen lopen. Model Zaha Stone is een eerbetoon aan de recentelijk overleden Zaha Hadid. Zij was ongelooflijk getalenteerd en een ware inspiratiebron voor de architectuurwereld.

Dit keukeneiland is verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *