Geïnspireerd door de natuur.

Noten natuur

De notenhouten en een palet van natuurlijke kleuren brengt warmte in je interieur.

Hoge kasten zijn vervaardigd uit notenhout fineer met een bruine afwerking. Onderkasten in Kiezelgrijs ultramat. De zwarte plinten in combinatie met een donkergrijs korpus geven de keuken tevens een moderne en stoer karakter.


Notenhout

Deze notenhouten fronten (7040), hebben een beschermende laklaag waarbij de natuurlijke uitstraling behouden blijft. Ook blijft de karakteristieke nerf van het hout te zien én voelen. De keuken heeft een natuurlijke uitstraling met een stoere touch.


Notenhout is een zeer sterke massieve houtsoort en kenmerkt zich door zijn warme kleur en luxe uitstraling door de prachtig vlammende nerf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *