Social-kitchen

Uitsluitend online en zonder fysieke winkels. Affiniteit met eenvoudig design, waardering voor goed gemaakte keukens en de overtuiging dat bedrijven de wereld een betere plek moeten maken.

Download Prijslijst

4 elementen

4 design elementen

Minimaal ontwerp van elementen die eenvoudig in de ruimte zijn geplaatst, zoals woonkamermeubels, zonder de noodzaak van complexe maatwerkoplossingen.

De Islands zijn er in verschillende maten, met of zonder tafel. De hoge kasten daarentegen zijn modulaire elementen die gecombineerd kunnen worden tot een echt wandmeubel en binnen op verschillende manieren geconfigureerd kunnen worden.

Social-kitchen

De social-kitchen heeft een kleine koelkast, spoelbak, inductiekookplaat, vaatwasser, opbergruimte, laden, bar/tafel en stopcontacten om apparaten op aan te sluiten. 
Het is een hoogwaardig kookeiland waarmee je op een flexibele en dynamische manier in kleine ruimtes kunt leven. Esthetiek gecombineerd met functionaliteit. De social-kitchen is ook een mee te verhuizen keuken (losstaande meubelelementen).

The social kitchen houses a small refrigerator, sink, induction hob, dishwasher, storage space, drawers, bar/table and sockets to connect appliances.
High-quality kitchen island and furniture that allows you to live in small spaces in a flexible and dynamic way. The secret is to know how to combine aesthetics with functionality in the kitchen unit.
The social kitchen is also a moveable kitchen.


Different by design

IUT04 GLANZ ARCTISWIT_FENIX ZWART

IUT04 EIKEN TREND_ FENIX ZWART

IUT04 NOTEN NATUUR_FENIX ZWART

IUT04 ORGANIC TITANIUM_ EIKEN MARCATO_FENIX ZWAR

IUT04 ZWART ULTRAMT_ fENIX ZWART

IUT04 WILD EIKEN ZWART_FENIX ZWART_FENIX WIT

IUT4 CEMENT GRIJS_ EIKEN MARCATO

IUT4 EIKEN MARCATO_ TERRAZZO GREY

IUT04_GLANZ STRATUSGRIJS-TERRAZZO

Gemaakt door ontwerper Samer Chalfoun

Social Kitchen is een keukensysteem met een eenvoudig ontwerp, bestaande uit een paar essentiële elementen – eilanden, opbergmodules en hoge kasten – die kunnen worden gecombineerd in oneindige composities.

De nieuwe harmonie van grootte, esthetiek en functie tussen de elementen is gemakkelijk herkenbaar in lay-outs die het symbool zijn van Social Kitchen. Islands, Storage Units en Tall Units zijn ontworpen volgens een rationeel ontwerpprincipe dat afgewerkte elementen combineert en op een eenvoudige manier in de ruimte plaatst, zoals woonkamermeubilair, zonder de noodzaak van complexe maatwerkoplossingen.

Beweeg de pijl en zie dat de module altijd uit te breiden is.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.
Meet de ruimte nauwkeurig op, Meet je de lengte en breedte van je ruimte, maar denk je ook aan de hoogte? En waar zijn de aansluitingen voor water en elektra?
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Jij weet wat je mooi vindt. En jij weet wat bij jou past.
€ 10000 - € 50000