Pronorm

Speurtochten langs woonboulevards op zaterdagen behoren tot het verleden. Hier maakt u 24/7, in uw eigen tempo, een virtuele tour en ontdekt u zelf de nieuwste trends en mooiste keukenontwerpen voor 2021.

Virtuele showroom pronorm

Overweegt u een nieuwe keuken? Neem dan een kijkje in onze virtuele showroom.


U kunt hier zelfstandig door de virtuele showroom wandelen om inspiratie op te doen en wegwijs te worden in het ruime aanbod.

Heeft u specifieke vragen of bent u op zoek naar advies en praktische tips? Dan kunt u de virtuele showrooms ook ontdekken samen met ons. Wij begeleiden u graag telefonisch bij uw oriëntatieproces en geven persoonlijk en vrijblijvend advies. Kom in contact via de live chat rechts onderin of bel naar 06 142 77 179

Instructies: 
– Beweeg door de ruimte door te klikken en te slepen, of door te vegen over uw touchscreen.
– Wandel door de ruimtes door op het gebied te klikken waar u heen wilt.
– Bekijk informatie door op de gekleurde informatie stippen te klikken.
– Navigeer snel en gemakkelijk naar een andere showroom door links onderin op het pijltje te klikken ^.
– Klik rechts onderin de tour op het vierkantje om de tour vergroot weer te geven. 

Heeft u interesse in een adviesgesprek bij u thuis of online? Maak hier een afspraak.


pronorm fabrieksgarantie: We gaan ervan uit dat je er nooit gebruik van zult maken, maar mocht er iets mis zijn met de keuken, dan lossen wij dit op. Dat garanderen we je vijf jaar lang.

Speurtochten langs woonboulevards op zaterdagen behoren tot het verleden. En bovendien: wie kan er in vijf minuten bepalen hoe een keuken te bestellen is? Wij komen bij je thuis wanneer het jou uitkomt, ook s’ avonds en in het weekend.

Wij zijn interieur ontwerpers. We houden ervan om nieuwe, creatieve samenstellingen te creëren met inspiraties uit de werelden van design, haute cuisine en architectuur.
Woonruimte advies meubilair, kleur & materiaal. Aanvulling ontwerp verlichting.

Bij aankoop van een keuken kan je jouw keuken laten plaatsen en monteren door Kitchen Stories geselecteerde montagebedrijven in jouw regio


Downloads


Rasterplanningssysteem

Milieu


Een belangrijke opgave is het naast het kwaliteitsdenken ook permanent werken aan de verbetering van het milieu. Daarvoor heeft pronorm ook de certificering volgens DIN EN ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001 en EAMS II behaald.

Door een milieuvriendelijke produktie met het oog op een permanent verbeteringsproces volgt pronorm het doel, om door onderzoek en toepassing het energieverbruik , als ook geluidsbelasting en de afvalstroom te verminderen.

We verwerken uitsluitend hout voor onze keukens, dat uit duurzaam beheerde bossen komt. Dit wordt door het PEFCTM-certificaat gegarandeerd. PEFC is een wereldwijde certificering en is gebaseerd op zeer strenge richtlijnen voor duurzaam bosbeheer.