Laagste Fhiaba Prijs

De laagste prijs voor een Fhiaba betaal je bij Chalfoun.nl. Nederlandse modellen & 2 jaar Fhiaba fabrieksgarantie.

Vraag uw persoonlijk offerte aan via onderstaand formulier

Laagste Fhiaba prijs

Bezoek aan Fhiaba in Italie


Download


Heeft u vragen?Vakmanschap

Alle producten van Fhiaba zijn een uitgekiende mix van kwaliteit, luxe en kennis. Onze modellen zijn vervaardigd in Italië en onderscheiden zich door een verfijnd design, afwerkingen in edelstaal, een uitgebreide range en talloze mogelijkheden voor maatwerk. Wij gebruiken uitgekiende materialen en de beste technologie om te voldoen aan de hoogste verwachtingen op gebied van conservering van levensmiddelen en wijnen. Fhiaba onderscheidt zich als een luxueus merk gericht op de huishoudelijke markt.


Prosciutteria Fhiaba

De Prosciutteria kit van Fhiaba is esthetisch, praktisch en voldoet aan professionele behoeften: een professionele conservering van het product moet immers gevolgd worden door een vakkundige bereiding, met een op maat vervaardigde messenset voor hammen en salami’s, edelstaal messen met houten handgrepen, vervaardigd door de experts op gebied van messen, de firma Maniago (Italië).

De ergonomische snijplank van beukenhout is uiterst handzaam en makkelijk te reinigen. De plafondhaken om de hammen op te hangen zijn volledig afgestemd op het design van het interieur van de wijnklimaatkast.

Kit Wijnkelder Fhiaba

De Kit voor de wijnklimaatkast van Fhiaba biedt twee mogelijkheden aan
voor fles-vakindeling:
• voor standaardflessen van 750 ml (voor uw Bordeaux, Elzas, Champagneflessen), uitgerust met kurkentrekker en wijnbewaardop;
• voor magnumflessen, waarop men overigens ook gewone flessen kan
leggen.

De houten wijndragers, uit kostbaar beukenhout, zijn exclusief voor Fhiaba gemaakt door Friulaanse ambachtslieden. De helling van de vlakken werd bestudeerd met het oog op de beste presentatie van de etiketten, de mogelijkheid zelfs het kleinste deeltje van de wijnklimaatkast te benutten, en de wijnen ook na opening van de flessen optimaal te bewaren.

100% europees product

Ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in Italië. Gewaardeerd door architecten, interieurontwerpers en vakmensen.

Made in Italy

Fhiaba collectie is geïnspireerd door de mooie natuur om ons heen en bestaat uit bewerkte details en natuurlijke materialen. Allemaal ontworpen om mooie, rustige, luxe ruimtes te creëren.

Maar waar we het meeste in geloven is het ontwerpen van prachtige design koelkasten die gemaakt zijn om jarenlang mee te gaan.Professionele prestaties

Fhiaba garandeert flexibiliteit en aandacht voor detail met unieke oplossingen voor elke klant.

Het Riserva™

Het Riserva™-vak van Fhiaba is, dankzij de precieze controle van de temperatuur en van de vochtigheidsgraad ook geschikt voor de bewaring van rode wijn die lang moet rijpen


Draagvlakken in Natuurlijk hout

De modellen Wijnklimaatkast zijn uitgerust met wijndragers bestaande uit natuurlijk beukenhout met veilige uitsparingen voor de flessen. Ze zijn geschikt voor fles­sen van verschillende afmetingen, ze kunnen volledig uitgeschoven worden en zijn voorzien van een soft-sluiting om de trillingen tot een minimum te beperken.


Glazen deur met 3 Lagen

Bij de wijnklimaatkasten gebruikt men deuren uit donker glas om de wijnen te beschermen tegen de schadelijke effecten van het licht. De wijnklimaatkasten zijn voorzien van een deur van 3-lagen gebronsd glas voor een maximale bescherming tegen UV-stralen en tegen grote temperatuurschommelingen van de externe omgeving.


TriPro™ Refrigeration

De maximale versheid wordt gegarandeerd wanneer voor ieder levensmiddel de juiste temperatuur in te stellen is. Deze filosofie ligt aan de basis van het drievoudige koel­systeem van Fhiaba. Twee compressoren van de laatste generatie en drie verdampers verzekeren continuïteit van de werking, energiebesparing en maximale stilte.


TriMode

Koelen, Fresco of Vriezen: Met deze wereldwijd unieke feature hoeft u slechts de gewenste functie via het Fhiaba Access™ menu te kiezen om de conserveringstemperatuur van de onderste schuifladen te wijzigen. Dit maakt de ruime indeling van de conserveringsvakken uiterst flexibel.


Waterfilter

Het ingebouwde waterfiltersys­teem garandeert bacteriologisch zuiver water, het filter bevindt zich binnenin de koelkast, direct onder het plafond. Bij productie van ice-cubes zorgt het waterfilter voor de automatische reiniging van het systeem en voorkomt eventuele verstoppingen en garandeert zo de optimale kwaliteit van het ijs.


OptiView

10 LED-lichtpunten verlichten het bovenste compartiment; nog eens 7 LED-punten zijn ingebouwd in het Frescovak en de TriMode™-lade. De LED-verlichting heeft een praktisch onbeperk­te levensduur en een minimaal energieverbruik.


EventLift™

Door Fhiaba gepatenteerde, op een railsysteem glijdende glasplaten: de glasplaten kunnen per enkele millimeters zeer eenvoudig in hoogte verplaatst worden zonder dat de glasplaten eerst leeggeruimd moeten worden. Een wereldwijd unieke feature van Fhiaba. De binnenkant van de koelkast kan hierdoor gemakkelijk en snel anders ingedeeld worden.


Provent™

Het ProVent™ Fhiaba ventilatiesysteem garandeert een gelijkmatige verdeling van de koude lucht over alle koelkastvakken door de lucht via de zijkanten te laten circuleren. Zo wordt op elke positie in de koelkast een gelijkmatige temperatuur behouden voor een betere conservering van de producten.


Energieklasse

Energieklasse A+. Dit is de energieklasse van alle conserveringssystemen Fhiaba, garantie voor een hoge energiebesparing met respect voor het milieu.


Antibacterieel edelstaal Interieur

Het interieur van edelstaal wordt mechanisch behandeld om de nul-porositeit te bereiken en de bacteriële proliferatie te beletten. De afwezigheid van scherpe hoeken en gleuven vergemakkelijkt de reiniging en zorgt voor optimale hygiëne in uw Fhiaba-unit.


Humidity Control

Via het menu op het control panel kunt u eenvoudig de gewenste vochtigheidsgraad hoog, gemiddeld en laag kiezen, voor o.a. een optimale temperatuur van de kurken, een basiselement voor de conser­vering van iedere goede fles wijn.


Total No Frost

Dit is het 100% automatische systeem dat de werkzaamheden voor het ontdooien van Koelkast, Frescovak en Vriezer overbodig maakt. Het staat bovendien garant voor een snel herstel van de ingestelde temperatuur door middel van een speciale techniek wanneer de deuren geopend zijn geweest.


Ice Maker

De ijsblokjesmachine (icemaker)bevindt zich bovenin de TriMode™-lade. Het produceert ijsblokjes in gewenste afmetingen (in te stellen via het control panel) en hoeveelheid, op basis van gezuiverd water afkomstig uit het ingebouwd filtersysteem.


SuperIce™

Door de functie SuperIce™ in te schakelen, kan men de productie van ijsblokjes tijdelijk verhogen, van de standaardhoeveelheid van 1 kg tot 1,5 kg ijsblokjes.


Afmetingen Ijsblokjes

In het beheermenu van de Ice Maker kunt u de afmetingen van de ijsblokjes zelf bepalen: large en medium.


EquiLance™

Het variabel zwenkscharnier combineert technologische innovatie en design en is beschermd door een internationaal patent, net zoals veel andere unieke features van Fhiaba. De zelf balancerende beweging garandeert stabiliteit en weerstand, heeft een nagenoeg onbeperkte levensduur en zorgt voor een esthetische inbouw mogelijkheid van de geïntegreerde units.


Zelfsluiting Soft

Door middel van deze Fhiaba toepassing garanderen we een vertraagde en stille sluiting van schuifladen en deuren.


Anti Trillingen

Uw Fhiaba unit is nagenoeg trillingvrij door de isolatie van de compressoren en door de soft-sluiting-functie.


Fhiaba Access™

De nieuwste elektronica die de complete unit controleert en beheert, is eenvoudig te gebruiken. Het digitale display geeft de temperaturen van de koelkast, het frescovak en de schuiflade weer, samen met de tijdsaandui­ding dankzij het RealTime Clock systeem. Het interactieve Fhiaba Access™ menu stelt de gebruiker in staat om op eenvoudige wijze uit de talrijke beschikbare functies te kiezen en om de werking van de koelkast aan zijn persoonlijke behoeften aan te passen.


Vacation

Om het energieverbruik tijdens korte periodes van afwezigheid te beperken, raadt men aan de functie Vacation in te schakelen, die de werking van de compres­sor vermindert. Men kan zelf de tijdsduur instellen.


Shopping

Door de functie Shopping in te schakelen, voor zowel het koelcompartiment als het TriMode™-gedeelte, kan men de koelkast instellen voor versneld koelen/invriezen van hoeveelheden levensmiddelen die net gekocht zijn en dus nog op omgevingstemperatuur zijn.