fbpx
Design Keukens, luxe keukens tot in de puntjes afgewerkt.
Fhiaba luxe koelkasten
De Ferrari van de koeling. Zo is de Fhiaba big size koeling gekenmerkt door professionele koeltechnologie voor de conservering van levensmiddelen en wijnen en een hoogwaardige binnenafwerking voor huishoudelijk gebruik.
Alle producten van Fhiaba zijn een uitgekiende mix van kwaliteit, luxe en kennis. Onze modellen zijn vervaardigd in Italië en onderscheiden zich door een verfijnd design, afwerkingen in edelstaal, een uitgebreide range en talloze mogelijkheden voor maatwerk. Wij gebruiken uitgekiende materialen en de beste technologie om te voldoen aan de hoogste verwachtingen op gebied van conservering van levensmiddelen en wijnen. Fhiaba onderscheidt zich als een luxueus merk gericht op de huishoudelijke markt.
Boekingen of kennismakingsgesprek
Met de integreerbare koelkasten van het Italiaanse merk Fhiaba breng je design en een unieke stijl in de keuken en stel je zelf jouw ideale koelwand samen. De koelmodules in de Fhiaba Integrated Series hebben perfecte techniek en zijn gebouwd met bijzonder veel oog voor detail.
Het lijstje met technische snufjes van de integreerbare koelmodules is eindeloos: LED-verlichting, anti-bacteriële inox binnenkuipen, in hoogte verstelbare glazen leggers, brede schuiven en optimale flexibiliteit bij de indeling. Met de unieke functie TriMode functie kunnen de onderste schuifladen worden ingesteld als vriezer/koeler én op 0-graden.De koelmodules zijn leverbaar in breedtes van 90, 75 en 60 cm, en dieptes van 60 of 70 cm. Er zijn koel- en wijnkasten met 1 of 2 lades onderaan. Alle modellen zijn beschikbaar met glazen deur, privateview en Ice Maker opties.
Download Catalogus
Alles onder controle
Centraal staat het bedieningsconcept FhiabaAccess. Het is een interactief scherm, waarmee je nauwgezet per compartiment de temperatuur en vochtigheid instelt en toegang hebt tot de verschillende functies. Een onderdeel hiervan zijn de TriMode-koellades die je een gewenste functie kan geven: koelen, vriezen of Fresco. De Fresco-lades zijn 0°C-zones met een specifieke luchtvochtigheid die het voedsel langer vers houden. Stel zelf je ideale koelwand samen met de design koelmodules van het Italiaanse Fhiaba Op het display kan je de actuele temperaturen aflezen alsook datum en tijd, met de RealTime Clock. Die bepaalt op welke momenten van de dag de deur van de koelkast het meest wordt geopend en bepaalt in functie hiervan de meest geschikte momenten om de ontdooifunctie in te schakelen, bijvoorbeeld ‘s nachts. Je kan ook de werking van de koelkast afstemmen op bepaalde momenten zoals een vakantieperiode, of de winkelfunctie selecteren om snel grote hoeveelheden levensmiddelen af te koelen. Tot slot brengt het display je op de hoogte van eventuele problemen via tekstberichten.
BIJZONDERE KEUKENS & KEUKENAPPARATEN
Open chat
1
Vragen staat vrij!
Welkom! 👋Waar kan ik u mee helpen? Hi there 👋How can I help you?