fbpx
Design Keukens, luxe keukens tot in de puntjes afgewerkt.
Alpes-Inox | RVS Buitenkeuken
Geniet van koken en grillen in je eigen tuin met een uitgebreide buitenkeuken!
Kookelement van 190 cm op wielen. Het beschikt over een plaat van roestvrij staal, een gasbrander en een elektrische friteuse.
Grote lades aan de voorkant en 2 schuifplanken eronder. Meer weten?
Download Catalogus
Het concept van de ongestructureerde keuken, met de delen met afzonderlijke functies die in een onbeperkt aantal combinaties kunnen worden geconfigureerd, is de perfecte oplossing om de maximale vrijheid te behouden en om de gebruiker de mogelijkheid te geven om zijn eigen keuken samen te stellen.
Download Catalogus
Opgericht in 1954 door Nico Moretto, die het bedrijf sindsdien heeft geleid en al zijn producten heeft ontworpen, begon Alpes Inox met de productie van metalen kasten voor de keuken. In 1964 begon het met de productie van ingebouwde keukenapparatuur van roestvrij staal: gootstenen, kookplaten, ovens en afzuigkappen. Het bedrijf verwierf al snel een vooraanstaande reputatie vanwege de hoge technische en kwaliteitsnormen van haar producten, hun verfijnde ontwerp en de nauwkeurige bewerking van staal, een hoogwaardig materiaal dat wordt gekenmerkt door zijn roestvrijstalen, hygiënische en resistente eigenschappen, waarvan de chroom-nikkellegering 19/10 en de speciale afwerking bepalen de exclusieve “zilveren” kleur. De basiskwaliteiten die de Alpes-producten kenmerken zijn kwaliteit, functionaliteit, veiligheid.
De liefde voor roestvrij staal sinds 1954.
De woorden van Nico Moretto, de oprichter van Alpes Inox, leiden ons door de geschiedenis van het bedrijf en over het Italiaanse industriële design in het algemeen. Een ontwerpproces dat vele belangrijke prijzen heeft gewonnen, maar vooral het verhaal vertelt van een man, zijn leven en zijn passie voor één materiaal: staal.[
BIJZONDERE KEUKENS & KEUKENAPPARATEN
Open chat
1
Vragen staat vrij!
Welkom! 👋Waar kan ik u mee helpen? Hi there 👋How can I help you?